Keukens

Alles begint natuurlijk met een goed ontwerp van de keuken. Samen wegen we de mogelijke opties af, rekening houdend met uw wensen en halen het maximale uit de beschikbare ruimte. In eerste instantie maken wij een paar ruwe schetsen om aan te geven wat er überhaupt mogelijk is.

Het uiteindelijke ontwerp werken wij verder uit. Afhankelijk van uw wensen qua levensduur, afwerking en de te gebruiken materialen, werken wij in de basis met een tweetal keukenfabrikanten. Wij leveren de keukens van TriStar en Rotpunkt.  Daarnaast kunnen wij ook de keukens van DKG (Bruynzeel) en Nobilia leveren. 

DKG komt rechtstreeks uit de fabriek van Bruynzeel. Het heeft een doordacht assortiment, waarmee over het algemeen de wensen van onze klanten goed mee ingevuld kunnen worden. Heeft u daarentegen speciale wensen qua afwerkingsniveau, dan is Rotpunkt een zeer goed alternatief.

TriStar is een Nederlandse fabrikant die als het ware een interieurbouwer op keukengebied fungeert. Zeker de massief houten keukens uit hun collectie zijn zeer fraai en doordacht. Maatwerk: Geen probleem.

Daarnaast creëren wij voor u de mogelijkheid om uw keuken volledig naar geheel eigen wens samen te stellen. U bent dan niet meer gebonden aan de keuzes die een keukenmerk heeft gemaakt. Elk materiaal, kleur en maatvoering kan worden ingevuld.

De keukens van Martijn

Moderne Keukens

Moderne keukens

Bekijk

Industriële Keukens

Industriele keukens

Bekijk

Landelijke Keukens

Landelijke keukens

Bekijk


De leveranciers van onze keukens

Rotpunkt

Rotpunkt keukens

Tristar

Tristar keukens

DKG Keukens

DKG keukens