Over Martijn Keuken en Kast


Na ruim 14 jaar werkzaam te zijn in de keukenbranche, gegroeid van beginnend verkoper tot bedrijfsleider, was ik gevangen in het stramien van de opgelegde richtlijnen door werkgever en franchisegever, waardoor ik niet mijn eigen ideeën kon bewerkstelligen.

Uiteindelijk kwam ik 2008 tot het besluit om een eigen keukenzaak te beginnen. Eerst nog overwogen om de zaak van de werkgever over te nemen, maar in tijden van de zogenoemde crisis werd het financiële plaatje hiervoor onhaalbaar. Uiteindelijk is het niet hebben van de showroom, de belangrijkste pijler geworden van ons bedrijf: We gaan naar de klant toe! Ook nu we inmiddels wel over een showroom beschikken.

Heeft u lekkere koffie?

We komen graag bij u thuis! Met deze slogan ga ik dagelijks onderweg. Met de bus voorzien van een grote collectie monsters van keukenfronten, werkbladen, grepen en accessoires schuif ik graag bij u thuis aan tafel. In eerste instantie wordt er in een gezamenlijke brainstormsessie, mede aan de hand van een veelzijdige fotopresentatie, bepaald naar welke sfeer er gezocht wordt en welke wensen c.q. eisen er zijn, alvorens we gaan ontwerpen. Ook dit kan bij de klant thuis omdat ik over professionele tekenpakketten beschik, waardoor er vrij snel een zogenoemd 3D-ontwerp getoond kan worden. Natuurlijk geef ik een duidelijke uitleg over de te gebruiken materialen, onderdelen en mogelijke apparaten, waarbij de voor-en nadelen duidelijk aan bod komen. Het is hierbij mijn bedoeling dat u weet welke alternatieven er zijn, maar vooral een keuze kan maken die bij u past.

Het team

Natuurlijk wordt alles niet alleen gedaan door MARTIJN. Alhoewel ik wel direct bij alle processen betrokken ben, word ik geholpen door diverse collega's:

  • Mirella: Klantcontact en planning
  • Simone: Back office medewerkster
  • Wouter: Keuken- en interieurmontage
  • Christiaan: Keuken- en interieurmontage

Met zorg en plezier verzorgen wij de werkzaamheden waarbij uw tevredenheid voorop staat!

MARTIJN keuken & kast, uw vertrouwen waard!